Nestabilno vreme u Kragujevcu: Kiša i promenljive temperature - iKragujevac


Vesti

Stanovnici Kragujevca trebaju biti spremni na promenljivo vreme danas, kako meteorolozi najavljuju kišovito i nestabilno vreme za područje grada.

Prema najnovijoj vremenskoj prognozi, očekuje se da će dan biti oblačan, topao i nestabilan, sa periodima kiše i pljuskova, praćenih grmljavinom, posebno tokom drugog dela dana. Vetar će biti slab do umeren, dolazeći sa južnog pravca.

Jutarnje temperature će se kretati od 8 do 15 stepeni Celzijusa, dok će najviše dnevne temperature dostići između 20 i 25 stepeni Celzijusa. Ipak, očekuje se da će vreme biti promenljivo tokom celog dana.

Uprkos varijabilnosti vremena, Kragujevac će biti uglavnom oblačan sa povremenom kišom, uz temperaturu koja će se zadržati oko 22 stepena Celzijusa. Stanovnici bi trebali biti spremni na sve, kako bi se adekvatno pripremili za moguće padavine i promene u temperaturi.

Kako bi se izbegle neprijatnosti usled promenljivog vremena, preporučuje se nošenje adekvatne odeće i kišobrana, kao i praćenje lokalnih vremenskih prognoza radi najnovijih informacija.

U ovakvim uslovima, vozačima se takođe savetuje da budu oprezni na putu, prilagode brzinu vožnje i održe bezbednu udaljenost između vozila.

Kragujevac se suočava sa tipično nestabilnim prolećnim vremenom, pa je važno da građani budu svesni i spremni na iznenadne promene.

Nadamo se da će ove informacije pomoći građanima Kragujevca da se pripreme za promenljive vremenske uslove i da bezbedno provedu dan.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu