Dušan Zeka Aleksić napušta ZZŠ Veroljuba Stevanovića
27
Ned, Okt

Politika

Odbornik liste ''Zajedno za Šumadiju'' Dušan Zeka Aleksić objavio je na svom fejsbuk profilu da napušta stranku. Njegovu objavu prenosimo vam u celosti.

,,Protivnik sam grupisanja aktuelnih lokalnih političara u bilo kakve predizborne kolone i koalicije, posebno one koje su već postojale i neslavno su se završile, pre svega na štetu građana Kragujevca a zatim i stranku ispred koje sam biran za odbornika.

Svako svoj program i ljude i pred glasače. To važi i za vladajuće i za opozicione stranke.

Kao što sam rekao, deo takvih neprirodnih predizbornih dogovora ne bih bio a ne mogu da utičem na to da se ne dese. Ali mogu da utičem na to da deo njih ne budem. Kragujevcu su potrebni novi lideri i nova energija, ne predizborne "cenzus" a postizborne "kud koji mili moji" koalicije.

Prihvatio sam se obaveza na sportskoj funkciji kojima ću se u potpunosti posvetiti u narednom periodu (pored svojih dosadašnjih obaveza koje nisu male) i to je drugi razlog zbog koga sam doneo odluku da u ovom momentu odem sa političke scene.

Mandat odbornika ću vratiti stranci na čijoj sam listi biran i o tome sam obavestio nosioca izborne liste Veroljuba Stevanovića. Stranci Zajedno za Šumadiju i kolegama odbornicima želim svu sreću u daljem radu i uspehe. ''

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu