SNS Kragujevac: Kad kažu sloboda i pravda - misle na nasilje i pretnje
27
Ned, Okt

Politika

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Kragujevcu oštro osuđuje nasilničko ponašanje Aleksandra Jovanovića Ćute

Saopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Kragujevcu prenosimo u celosti: 

Iznerviran činjenicom da nije odabran od strane naroda u Loznici i da njegovo ime nije ni najmanje bitno za donošenje važnih odluka u Srbiji, lažni ekolog Aleksandar Jovanović Ćuta i njemu slični, nasrnuli su danas na institucije države Srbije, na Skupštinu grada Loznice, na srpskog predsednika i na one koje za državu Srbiju, za Srpsku naprednu stranka predstavljaju svetinje - to je žena, majka, neko slabiji i nežniji!

Narodna poslanica i majka maloletne dece Dragana Lukić, je danas sprečena da obavlja posao za koji ju je narod izabrao i bila je izložena jezivom zastrašivanju, torturi, napadima i pretnjama na linčovanje.

Da tragedija bude veća, ovo su priredili vandali koji se nazivaju liderima Stranke slobode i pravde, dakle stranke koja se zalaže za slobodu, pravdu, za prava i dostojastvo svakog pojedinca i imali smo prilike danas da vidimo kako to rade! Vandalizam, bahatost i ilegalni upadi, ponižavanja, vređanja i napadi na neistomišljnike, zatrašivanje, mržnja i nasilje nad ženama – to je lice nemoćne opozicije, koja shvata da je narod prozreo namere koje kriju iza lažnoekoloških protesta i zabrane istraživanja i eksloatacije litijuma.

Sada je svakom građaninu Srbije jasno da se vladajuća stranka ne boji i naprotiv - insistira da se čuje mišenje nauke, struke i institucija, a da opozicija, izazivanjem haosa, želi da spreči to i time spreči napredak i razvoj Srbije.

Rukovodstvo i članovi Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Kragujevcu oštro osuđuju današnji čin nasilja, uvereni da će država na čelu sa Aleksandrom Vučićem svakom pojedincu garantovati bezbednost i neće dozvoliti fizička ugrožavanja građana. Gospodinu Jovanović, ako se gospodinom i može osloviti neko ko se nasilnički ponaša prema ženama, preporučujemo da, posle ovakvog srama i u skladu sa svojim nadimkom - ćuti.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu