Atletski klub Radnički iz Kragujevca ostvario značajne uspehe na prvom kolu kupa i prvenstvu Centralne Srbije
27
Ned, Okt

Sport

Proteklog vikenda, na atletskom stadionu u Kraljevu, održano je prvo kolo kupa za seniore i prvenstvo Centralne Srbije za pionire, gde su članovi Atletskog kluba Radnički iz Kragujevca ostvarili značajne rezultate.

 

Kod seniorskih takmičarki, Magdalena Stevanović istakla se osvajanjem prvog mesta u skoku u dalj, čime je osigurala mesto u finalu Kupa Srbije. Maša Marinković doprinela je sa tri srebrne medalje: u trci na 100m, skoku u dalj i troskoku. Saška Ristić takođe je doprinela sa dva srebra, ostvarivši ih u bacanju koplja i bacanju kugle. Milica Džudović osvojila je dve srebrne medalje u skoku u dalj i troskoku.

Kod seniora, Luka Pantelić osvojio je prvo mesto u trci na 110m s preponama, dok je Andrija Lazić zauzeo treće mesto u trci na 400 metara.

U kategoriji pionira, Aleksa Acić dominirao je osvojivši četiri zlatne medalje u trci na 60m, trci na 100m, trci na 300 metara i skoku u dalj. Šutić Nikola osvojio je srebro u bacanju koplja, dok je Dimitrije Đajić osvojio srebrnu medalju u bacanju kugle.

Ovi rezultati su potvrda napornog rada i predanosti atletičara i njihovih trenera u Atletskom klubu Radnički iz Kragujevca, te se s nestrpljenjem očekuju dalja takmičenja i uspesi.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu