Euforija u Kragujevcu: FK Radnički 1923 nagradjuje navijače besplatnim ulazom za ključni Duel protiv Mladosti
27
Ned, Okt

Sport

Euforija je zavladala gradom! Rukovodstvo FK Radnički 1923 donelo je odluku koja je obradovala sve navijače - besplatan ulaz za predstojeći ključni duel protiv Mladosti!

Utakmica 33. kola plej-of grupe Mocart bet Super lige Srbije igraće se u četvrtak od 16 časova na stadionu "Čika Dača". Kragujevčani su odlučni da iskoriste ovu priliku na najbolji mogući način u borbi za evropsku poziciju.

Rukovodstvo kluba je prepoznalo važnost podrške navijača u ovom ključnom trenutku sezone te su odlučili da nagrade vernost i strast svojih pristalica besplatnim ulazom na stadion. Očekuje se da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta, a atmosfera će biti nezaboravna.

Kragujevčani se trenutno nalaze na četvrtom mestu na tabeli, sa 56 bodova, samo pet kola pre kraja prvenstva. Iza njih su Vojvodina i Čukarički sa po 51 bodom. U slučaju da Crvena zvezda osvoji kup, prve pet ekipa na tabeli obezbediće plasman u Evropu.

Ukoliko Vojvodina trijumfuje u finalnom meču kupa, četiri ekipe sa najboljim plasmanom na tabeli obezbediće svoje mesto u evropskim takmičenjima. Ova utakmica protiv Mladosti ima presudan značaj u ostvarivanju ciljeva kluba, te se očekuje da će igrači, uz podršku navijača, dati sve od sebe kako bi ostvarili pobedu.

Navijači su pozvani da dođu u što većem broju i podrže svoj omiljeni tim u ovom važnom duelu. FK Radnički 1923 je spreman za izazov, a uz podršku sa tribina, nadaju se pobedi i koraku bliže evropskim takmičenjima.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu