OVO se ne viđa svaki dan! On proslavlja SLOBODU ? (FOTO)
28
Pon, Okt

Sreski špijun

Harmonija u braku i kvalitetni odnosi među supružnicima nisu nešto što dolazi samo od sebe.

Međutim, neretko se dešava da se muškarci i žene ne trude dovoljno jedni oko drugih, opuštaju se, zaboravljaju da je pažnja i pokazivanje ljubavi bitno, zbog čega brak automatski postaje hodanje po tankom ledu.

Ukoliko već duže vreme niste zadovoljni odnosom koji imate sa svojim partnerom, verovatno ste zapali u kritičnu zonu, na korak ste od razvoda. A nekoliko je znakova koji će vam jasno reći da vašoj ljubavi nema pomoći i da je vreme da posetite svog advokata.

Maštate o životu bez partnera

Ako primetite da često maštate o tome kako bi vam izgledao život da u njemu nema vašeg supruga ili supruge i ako vam se ta vizija života čini pozitivna i zabavna, vrlo je verovatno da je vašoj ljubavi došao kraj, kažu bračni terapeuti. Maštarija zapravo pokazuje da ste spremni za novo poglavlje života i svesni da trenutno niste zadovoljni i srećni.

Loše nadvladava dobro

Znak da je braku kraj pokazuje i prevazilaženje lošega nad dobrim. To znači da se stalno bavite i mislite o onim ružnim stvarima, a na dobro ste i zaboravili. Dobroga kao da više nema niti ga je ikada bilo… Kad uočite takvu situaciju, velika je verovatnoća da ćete oboje nastaviti svako svojim putem.

Više ne govorite voljenoj osobi o čemu razmišljate i što osećate, a ni ona vama. Jednostavno, ne želite da trošite energiju jer mislite da drugoj strani ionako nije stalo. A što je najgore od svega, nije vas ni briga. To je, kažu stručnjaci, ključna tačka sa koje nema povratka.

Sami rešavate probleme

Nekada ste svaki problem rešavali zajednički, a sada sve to činite sami. Zapravo se, kako kažu stručnjaci, podsvesno pripremate za samostalan život. Svesno ne želite da uključite partnera jer više ne cenite njegovu pomoć u bilo kojem smislu i radije ćete to obaviti sami.

Seks je nestao

Seksa više nema, ali ni to vas previše ne opterećuje. Ionako je sve postalo dosadno i monotono. Verovatno razmišljate o seksu s nekim drugim. Možda se to već dogodilo. Ako shvatite da ste se prestali da se trudite oko seksa, sva priča se tu završava. Vreme je da nastavite dalje, sami.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac