Za osudu ili ne? Ovako se osvetila nakon prevare!
28
Pon, Okt

Sreski špijun

Umesto da kao većina žena napravi scenu i zauvek raskine sa preljubnikom, jedna devojka je učinila nešto potpuno drugačije!

“2 godine sam bila sa ženskarošem u vezi!“ Jednog jutra svratila sam da ga iznenadim, kad ono u dnevnoj sobi brushalter, gaćice, ostala odeća gospođice koja je provela noć kod njega i njena torba!
Izvadila sam njen novčanik da vidim ličnu kartu i ispalo je da poznajem devojku, a zna i ona dobro da sam mu ja devojka! Prvo što mi je palo na pamet – uzeću njen novac i potrošiti ga u šopingu!
Nakon 2, 3 nedelje trebalo je da idem na kraći put. Opet sam došla da ga iznenadim i da se pozdravimo, kad čujem uzdahe iz sobe. Ista priča – torbica u dnevnoj, proverim, znam devojku, zna i ona mene. Njenih 50 evra iz novčanika mi je dobro došlo za put!
„Posle toga sam raskinula sa gadom, nisam posle prvog puta jer sam bila zaljubljena kao budala. I protiv krađe sam, ali sam makar malo sebi olakšala“, rekla je devojka.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac