Vanredna isključenja vode u Kragujevcu: Havarijska isključenja na dan 15.08.2024.
27
Ned, Okt

Vesti

Danas, 15. avgusta 2024. godine, Kragujevac se suočava sa nekoliko havarijskih isključenja vode zbog neophodnih popravki na vodovodnoj mreži. Nadležne ekipe su na terenu i rade na otklanjanju problema kako bi se vodosnabdevanje što pre normalizovalo. Prema izveštaju, isključenja će se odvijati prema sledećem rasporedu:

  • Aerodrom, ul. Atinska: Voda je isključena od 04:00 časova, a očekuje se da će radovi biti završeni do 12:00 časova. Razlog isključenja je popravka ulične vodovodne linije.
  • Jabučar, ul. Miodraga Vlajića Šuke: Radovi na popravci ulične linije počinju u 12:00 časova i trajaće do 14:00 časova, tokom kojih će voda biti isključena.
  • Centar, ul. Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića: Vodosnabdevanje će biti prekinuto od 18:00 časova pa sve do ponoći (00:00 časova), zbog popravke ulične linije.
  • Lepenica, ul. Dragoslava Srejovića: Voda će biti isključena u periodu od 12:00 do 15:00 časova, zbog radova na popravci kućnog priključka.
  • Jabučar, ul. Martina Lutera Kinga: Isključenje vode će trajati od 08:00 do 11:00 časova zbog popravke zatvarača na vodovodnoj mreži.

Građanima se savetuje da unapred obezbede zalihe vode za neophodne potrebe tokom trajanja radova. Takođe, važno je napomenuti da je plan isključenja podložan promenama usled nepredvidivih komplikacija tokom izvođenja popravki, kao i u slučaju pojave novih, većih havarija.

Ekipe su spremne da u što kraćem roku reše sve kvarove i obezbede stabilno vodosnabdevanje svim korisnicima u najkraćem mogućem roku.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu