Nocciola Gelato: Italijanski zanatski sladoled iz srca Kragujevca
27
Ned, Okt

Vesti

U srcu Kragujevca, na adresi Lole Ribara 4, nalazi se Nocciola Gelato, pravo malo carstvo zanatskog italijanskog gelata. Njihova tajna? Unikatna baza koja daje neponovljivu kremoznost, bogat ukus, savršenu slatkoću i postojanost. Ova baza je rezultat domaće inovacije uz pomoć prijatelja iz Katara i jednog Srbina koji živi i radi u Nemačkoj.

 

Nocciola Gelato ponosno ističe da su njihovi proizvodi bez glutena, aditiva, aroma, pojačivača ukusa, veštačkih boja i jaja. Mnogi od njihovih ukusa su posni, napravljeni na vodi, što je Kragujevčanima posebno drago tokom posta. Sve njihove poslastice prave se sa prirodnim sastojcima i minimalnom količinom šećera, a posebna linija ukusa bez šećera zadovoljiće i one najzahtevnije sladokusce.

gellato2

Osim što možete uživati u njihovim sladoledima u maloprodaji u Kragujevcu, Nocciola Gelato se može naći u 40 drugih lokacija širom Srbije, uključujući Beograd, Niš, Zlatibor, Vrnjačku Banju, Čačak, Aranđelovac, Veliku Planu, Mladenovac, Svilajnac i Kulu. Njihova veleprodaja brzo raste, a brend je prepoznat i u regionu. Franšize su već dogovorene za Crnu Goru, a pregovori su u toku za Rumuniju, Austriju, Mostar i još nekoliko evropskih zemalja.

Osim gelata, Nocciola Gelato nudi i druge delikatese kao što su kremovi bez šećera sa prirodnim zaslađivačima, smese za palačinke i vafle bez aditiva i aroma, a uskoro će u ponudi imati i toplu čokoladu za kafiće te šlag bez šećera.

Nocciola Gelato je pravo osveženje na domaćem tržištu i najbrže rastući brend u Srbiji. Posetite ih u Kragujevcu ili potražite njihove proizvode širom zemlje i uživajte u vrhunskom ukusu pravog italijanskog gelata.

https://www.nocciola.rs/

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu