Kancelarija za mlade pokreće humanitarnu akciju "Ulepšaj nekome maturu"
28
Pon, Okt

Vesti

Kancelarija za mlade grada Kragujevca nastavlja svoju već tradicionalnu humanitarnu akciju pod nazivom "Ulepšaj nekome maturu". Ova akcija ima za cilj da obraduje maturantkinje i maturante koji nisu u mogućnosti da priušte haljinu ili odelo za matursko veče.

Haljine, odela, obuća, kao i aksesoari poput nakita, tašni, ešarpi i kravata mogu se doneti u prostorije Kancelarije za mlade, smeštene u ulici Rudnička 7a/5 (ulaz iz Bulevara kraljice Marije), u periodu od 15. do 30. aprila, radnim danima od 9 do 14 sati.

Važno je da donirana odeća bude čista i u dobrom stanju kako bi se što više mladih moglo obradovati ovom gestu podrške. Akcija je anonimna kako za one koji daruju, tako i za one koji će koristiti donirane odevne predmete.

Ova inicijativa Kancelarije za mlade grada Kragujevca pruža priliku svim građanima da doprinesu zajednici na način koji će obradovati mlade ljude i omogućiti im da proslave značajan trenutak u svom životu - matursko veče.

Pozivamo sve sugrađane koji su u mogućnosti da se pridruže ovoj lepoj akciji i doprinesu da maturantima omoguće nezaboravno iskustvo na njihovom maturskom večeru.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu