Air Srbija traži nove zvezde u Kragujevcu: Otvoren konkurs za kabinsku posadu!
27
Ned, Okt

Vesti

Sanjate li o putovanjima širom sveta, susretu sa različitim kulturama i karijeri punoj uzbuđenja? Air Srbija vam pruža šansu da postanete deo svog tima i ostvarite taj san! Nacionalna avio-kompanija je pokrenula veliki konkurs za zapošljavanje novih članica i članova kabinske posade, a prijava je otvorena za sve građane Srbije spremne da se uznesu na nove visine.

 

Da biste se prijavili, potrebno je da imate 18 godina, imate barem diplomu srednje škole i tečno govorite i pišete engleski jezik. Znanje dodatnih stranih jezika će vam biti dodatni plus, a sveukupna odlična komunikacija i pozitivan stav su ključni kvaliteti koje Air Srbija traži.

Da pokažu svoje kvalitete, kandidati neće morati daleko da putuju! Air Srbija će organizovati testiranja u četiri grada širom Srbije, a Kragujevac je na redu već 29. februara 2024. godine. Ne propustite svoju priliku!

Prijave za konkurs su otvorene do 22. februara 2024, a sve što treba je da uđete na veb sajt Air Srbije i popunite jednostavan formular. Spremite se za uzbudljivu pustolovinu i poletíte ka novim horizontima sa jednom od najbrže rastućih avio-kompanija u Evropi!

Ne oklevajte, prijavite se i iskoristite priliku da postanete deo Air Srbije!

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu