Dašić najoštrije osudio Šolakove medije
27
Ned, Okt

Vesti
Gradski odbor Srpske napredne stranke Kragujevac na čelu sa poverenikom Nikolom Dašićem najoštrije osuđuje bezobzirno i u najmanju ruku neprofesionalno ponašanje Šolakovih medija kojima je krvava glava Aleksandra Vučića glavna vest, jedini politički program njihovih pulena, Đilasove klike.


Upravo oni koji se tobože nazivaju borcima protiv nasilja iz dana u dan umesto bilo kakvog programa građanima nude različite nasilne metode rušenja Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke.

Građani su i na poslednjim izborima jasno rekli da žele da Srbija nastavi svoj ubrzani razvoj, izgradnju i ekonomsko jačanje. Svesni da na izborima ne mogu nikako da pobede Đilas i njegovi satrapi su u saradnji sa svojim stranim mentorima i pre izbora znali da neće priznati izborne rezultate i da će nasilno pokušati da destabilizuju državu i sruše Vučića. Da bi se dokopali fotelja i državne kase svakodnevno posećuju svoje inostrane mentore od kojih dobijaju zadatke i zauzvrat ogovaraju i prodaju sopstvenu otadžbinu.

Krvava glava Aleksandra Vučića pokazuje kako to bulumenta oko Đilasa vidi demokratiju, kako poštuju izbornu volju građana Srbije. Ovaj i mnogi drugi potezi su odraz njihove političke nemoći i rasula, ali i pokazatelj njihovog beščašća i beskrupuloznosti u napadima na predsednika i njegovu porodicu.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Kragujevac kao i većinska poštena i pristojna Srbija stoji čvrsto uz svog predsednika sa željom da se nastavi razvoj države, obezbedi mir i sigurnost.

Srbijom neće upravljati inostrani mentori, tajkuni i oni koji krvavim glavama žele da dođu na vlast!

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu