Nova autobuska linija Gornji Milanovac-Kragujevac od 1. oktobra: Četiri polaska dnevno
27
Ned, Okt

Vesti

Gornji Milanovac, 29. avgust 2024. – Kao što je predsednik opštine Gornji Milanovac, Dejan Kovačević, obećao, od 1. oktobra počinje saobraćanje nove autobuske linije koja će povezivati Gornji Milanovac i Kragujevac. Usluge prevoza na ovoj relaciji obavljaće kompanija „Autoprevoz Čačak“.

„U saradnji sa predstavnicima opštine Gornji Milanovac, utvrdili smo da postoji značajna potreba za autobuskim prevozom na relaciji Gornji Milanovac-Kragujevac i obratno. Tako da, od 1. oktobra, naša kompanija uvodi četiri polaska dnevno na pomenutoj relaciji,“ izjavila je Dušica Stevanović Lužanin, direktorka kompanije „Autoprevoz Čačak“.

Nova linija će imati četiri polaska dnevno u oba smera. Iz Gornjeg Milanovca autobusi će polaziti u 05:45, 09:30, 14:10 i 16:30 časova, dok će iz Kragujevca polasci biti u 08:00, 12:15, 15:30 i 18:15 časova.

Kompanija „Autoprevoz Čačak“ obezbedila je i povoljne cene karata sa popustima za određene kategorije putnika. Studenti će uživati popust od 25% na cenu karte u jednom smeru i 35% na cenu povratne karte. Penzionerima je omogućen popust od 40% na oba tipa karata, dok će deca do 9 godina imati popust od 50%.

Ova nova autobuska linija, koja će početi sa radom 1. oktobra, u potpunosti će funkcionisati u skladu sa zakonskim propisima za međumesni saobraćaj, obezbeđujući bezbedan i povoljan prevoz za sve putnike na ovoj važnoj relaciji.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu