Požar automobila u centru grada brzo lokalizovan
27
Ned, Okt

Vesti

Danas oko 15 časova u ulici Nikole Pašića, jednoj od najprometnijih ulica u centru grada, došlo je do incidenta kada se zapalio automobil. Požar je izazvao paniku među prolaznicima i vozačima, s obzirom na to da je ulica poznata po velikom broju pešaka i saobraćaja u ovo doba dana.

Svedoci kažu da je dim počeo da izlazi iz motornog dela vozila, a ubrzo su se pojavili i plamenovi. "Odjednom smo videli kako se auto dimi, a zatim je buknuo plamen. Bilo je jako strašno jer je delovalo kao da će eksplodirati", izjavio je jedan od prolaznika.

Brzom reakcijom vatrogasaca, požar je lokalizovan i ugašen u roku od nekoliko minuta od dolaska na lice mesta. Srećom, nije bilo povređenih, a materijalna šteta je ograničena na vozilo koje je pretrpelo ozbiljna oštećenja.

Ulica je bila privremeno zatvorena za saobraćaj, što je izazvalo kratkotrajne gužve, ali se saobraćaj ubrzo normalizovao nakon što su vatrogasci obavili svoj posao.

Uzrok požara još uvek nije poznat, ali se pretpostavlja da je došlo do kvara u električnom sistemu automobila. Nadležni organi će sprovesti istragu kako bi se utvrdile tačne okolnosti incidenta.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu