Otvoreni Prijem za Građane kod Gradonačelnika Kragujevca bez Zakazivanja
27
Ned, Okt

Vesti

Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić organizovaće novi prijem za građane u utorak, 20. avgusta, u 16 časova, u zgradi Gradske uprave. Za ovu priliku, građani neće morati da zakazuju svoj dolazak, čime se omogućava direktan kontakt sa prvim čovekom grada i njegovim saradnicima.

Ova inicijativa je deo gradonačelnikovog nastojanja da građanima omogući da na najjednostavniji način iznesu svoje stavove, predloge ili postave pitanja koja se tiču funkcionisanja grada. Očekuje se da će na prijemu biti reči o različitim temama od lokalnog značaja, uključujući komunalne probleme, urbanističke planove i druge svakodnevne izazove sa kojima se Kragujevčani suočavaju.

Otvoreni prijem je postao redovna praksa u Gradskoj upravi, kao deo transparentnijeg rada lokalne vlasti i želje da se čuje glas svakog pojedinca. Ovaj model direktne komunikacije već je naišao na pozitivne reakcije građana, a mnogi ga vide kao koristan alat za rešavanje konkretnih problema.

Građani su pozvani da iskoriste ovu priliku kako bi kroz otvoren i neposredan razgovor doprineli poboljšanju kvaliteta života u svom gradu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu