Huligani zapalili automobil u Erdogliji [FOTO]
27
Ned, Okt

Vesti

Sinoć su huligani u naselju Erdoglija zapalil kontejner čiji je plamen zahvatio parkirani automobil.

 

Po samom svedočenju vlasnika automobila, odnosno ćerke same vlasnice automobila, automobil je bio propisno parkiran što nije značilo ništa huliganima, koji su podmetnuli požar u kontejneru nadomak parkiranog automobila.

Zahvaljujući slučajnim prolaznicima, plamen nije zahvatio ceo automobil. 

Pročitajte svedočenje naše sugrađanke:

Večeras se u naselju Erdoglija oko 11:15h, desilo to da su zapalili kontejner, nije prvi put ali ovog puta je plamen zahvatio auto moje mame i naravno auto je oštećen prilično… imali smo sreće sto su naišli momci koji su primetili šta se dešava i uspeli da aparatom ugase vatru, inače verovatno od našeg auta ne bi ostalo ništa… Možda bi i bilo gore da se oni nisu pojavili, ne želim ni da pomislim!!! Naravno vatrogasna služba je došla kada je već sve bilo ugašeno, sa pričom da nismo jedini večeras, da su još na par mesta upaljeni kontejneri… da li mislite da je to dovoljno jako opravdanje? Za mene ne! Naravno steta je ogromna, policija je izašla na uvidjaj sa odgovorom dodjite u ponedeljak po zapisnik i konsulultujte se sa vašim advokatom šta vam je pametno činiti… Gđe ja ovo živim??? Pitam se?! Da, ti vise ne možeš da parkiraš auto na propisno mesto, da strepiš da će neki dokoni mozak da dodje i upali kontejner i priredi ti ovakvu štetu i stres!!!
Htela sam,samo da vas upozorim, da vodite računa gde ostavljate svoje vozilo,i šta se nalazi u njegovom okruženju, jer šta god da vam se desi očigledno ste sami u tome!!! Hvala još jednom dečku,koji nas je spasio potpune katastrofe!!!

Znam, da nećemo verovatno naći krivca, ali njemu na čast!!!

zapaljenclio1.jpg

zapaljenclio1.jpg

zapaljenclio1.jpg

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu