VATROMET U KRAGUJEVCU: Privremena obustava saobraćaja u Kragujevcu zbog svečanog otvaranja novih proizvodnih linija u Stellantis fabrici
27
Ned, Okt

Vesti

Zbog održavanja vatrometa povodom svečanog otvaranja novih proizvodnih linija u fabrici Stellantis u Kragujevcu, biće privremeno obustavljen saobraćaj na delu Ulice Kosovske i Ulice Kneza Mihaila. Dinamički saobraćaj za sva motorna vozila biće zabranjen u vremenskom intervalu od 21.15 do 21.45 sati.

Privremeni režim saobraćaja uvodi se na delu Ulice Kosovske, od Ulice Stojana Protića do Ulice Lepenički bulevar, kao i u Ulici Kneza Mihaila, od Ulice 27. marta do Male Vage (raskrsnica ulica Kneza Mihaila i Kneza Miloša).

Ova mera je doneta kako bi se osigurala bezbednost svih učesnika u saobraćaju tokom trajanja vatrometa, kojim će biti obeležen početak proizvodnje novog električnog automobila Fiat Grande Panda.

Svečanosti će prisustvovati Karlos Tavares, glavni izvršni direktor kompanije Stellantis, i predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić. Očekuje se da će njihovo prisustvo dodatno naglasiti značaj ovog događaja za domaću automobilsku industriju, kao i za širu ekonomiju zemlje.

Podsećamo građane da planiraju svoje kretanje u skladu sa privremenim režimom saobraćaja i da koriste alternativne pravce kako bi izbegli moguće gužve i kašnjenja.

Očekuje se da će svečanost privući veliki broj posetilaca, a vatromet će predstavljati vrhunac večeri, simbolizujući novi početak i optimizam za budućnost fabrike u Kragujevcu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu