Nakon projekcije filma ''Južni vetar'' publiku će u Kragujevcu pozdraviti deo glumačke ekipe
27
Ned, Okt

Vesti

Kragujevac, 12.10.2018 – Specijalna projekcija sa posetom dela glumačke ekipe domaćeg filma koji nam donosi priču o beogradskim mangupima, brzoj vožnji, potrazi za boljim životom i uzvraćenom ljubavi, zakazana je za petak 26. oktobar od 20 časova u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza. Karte za specijalnu projekciju filma „Južni vetar“ su prodaji na blagajni bioskopa!{KomentoDisable}Film je inspirisan devedesetim godinama i autentičnim iskustvima ljudi koji su bili uključeni u takozvano beogradsko podzemlje, a nastao je kao želja da se spoji iskustvo i žanr koji svi volimo da gledamo. Obiluje scenama koje su karakteristične za ovakav tip filma, za priču koja govori o lošim odlukama, ali i dobrim namerama – istakao je reditelj Miloš Avramović.

Fantastičnu glumačku ekipu čine Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Srđan Todorović, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Hristo Shopov, Ivaylo Zahariev.

Publiku u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza, nakon specijalne projekcije filma u sali, pozdraviće i deo ovog sjajnog glumačkog ansamba.

Ekipa filma veliku pažnju je posvetila i muzici koja je posebno rađena kako bi upotpunila ovu nesvakidašnju akcionu dramu, koju potpisuju produkcija Bassivity izvođači kao što su Rasta, Senidah i Coby.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu