Od sada naplata parkinga i u jednom delu naselja Vašarište i Bubanj
27
Ned, Okt

Vesti

Kontrola i naplata parkinga od 1. oktobra uvedena je u delu naselja Vašarište i u ulici Majora Svetomira Trifunovića u naselju Bubanj.

Izmenom Rešenja o javnim parkiralištima od 1. oktobra ove godine, u sistem upravljanja parkingom uvedena je u zonu „1” kontrola i naplata u delu naselja Vašarište i to javna parkirališta:

- U ulici Kralja Milana IV, ulično, od raskrsnice sa ulicom Josifa Pančića do skretanja iznad broja 19b (neparna strana), ulično/stalno;

- U ulici Dr Dragutina Kojića, ulično/stalno;

- U ulici Dr Dragutina Kojića, vanulično, ispred broja 19a, ispred zatvorenih bazena i parkiralište ispred hale ”Park”, ulično/stalno;

- U ulici Josifa Pančića, ulično/stalno;

- U ulici Sestre Janjić, ulično/stalno;

- U ulici Dr Elizabete Rouz, ulično/stalno;

- U ulici Dr Elizabete Rouz, ispred brojeva 15 i 17, vanulično/stalno;

- U ulici Kragujevačkog oktobra, ulično, od raskrsnice sa ulicom Radoja Domanovića do skretanja za gradske bazene.

Istovremeno u zonu „2” - kontrole i naplate, javno parkiralište uvodi se i u ulici Majora Svetomira Trifunovića, naselje Bubanj, ulično/stalno.

Od 10. oktobra nadležna Služba JKP Šumadija Kragujevac počeće sa izdavanjem pretplatnih i povlašćenih parking karata (u poslovnicama preduzeća - u TC „Radnički” - nisko prizemlje i u Tržnici „Aerodrom”), prema važećem Cenovniku preduzeća.

Sve parking karte u sistemu će biti aktivne od 1.novembra ove godine. Inače, kontrola i naplata parkiranja na navedenim parkiralištima počeće od 1. novembra.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu