Jedina tačna informacija o kašnjenju plivačkog mitinga u Kragujevcu
27
Ned, Okt

Sport

SPD Radnički je bio prinuđen da se zbog neistinitih tvrdnji koji su pojedini mediji objavili i preneli, da prvi pruži jedinu tačnu informaciju vezanu za kašnjenje turnira Plivačkog mitinga u Kragujevcu.

 Saopštenje prenosimo u celosti: 

Želimo da se obratimo javnosti povodom neistinitih tvrdnji koje su se pojavile u pojedinim medijima u vezi sa zatvorenim bazenom SPD "Radnički". Istina je da su u toku sveobuhvatni radovi na našem zatvorenom bazenu, koji obuhvataju kompletnu rekonstrukciju tuševa, svlačionica, pa i samog bazena, koji smo morali u potpunosti da ispraznimo.

U želji da izađemo u susret zahtevima Plivačkog saveza Srbije, koji je izrazio želju da organizuje takmičenje u našem gradu, uložili smo dodatne napore da ranije završimo radove i ponudimo naš bazen na korišćenje takmičarima saveza. Bazen je bio u potpunosti napunjen i spreman za korišćenje, a kvalitet vode je iskonstrolisan od strane naše službe.

Nažalost, temperatura vode nije bila u skladu sa visokim standardima Plivačkog saveza Srbije, i jedino zbog toga je savez odlučio da prolongira održavanje takmičenja za jedan dan. Izvinjavamo se u ime SPD "Radnički" što je došlo do odlaganja takmičenja i nadamo se da će deca već danas uživati na našem bazenu.

Sportski pozdrav

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu