Pokušaj ubistva u Topoli: Zbog devojke do krvoprolića u ranim jutarnjim satima
27
Ned, Okt

Vesti

U ranim jutarnjim časovima, mirna opština Topola bila je svedok tragičnog incidenta u kojem je jedan mladić zadobio višestruke ubodne rane u napadu koji se dogodio na ulicama ovog malog grada. Prema nezvaničnim informacijama, motiv za ovaj brutalni čin bio je sukob između dvojice mladića oko iste devojke.

Incident se dogodio oko 2 sata ujutro, kada je došlo do verbalne rasprave između dvojice suparnika, koja je ubrzo eskalirala u fizički sukob. Jedan od njih izvadio je nož i naneo više uboda drugom mladiću, ostavljajući ga teško povređenog. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta i prevezla povređenog mladića u bolnicu, gde mu je ukazana hitna medicinska pomoć. Prema poslednjim informacijama, njegovo stanje je stabilno, ali je i dalje životno ugrožen.

Policija je odmah po dojavi izašla na teren i uhapsila napadača, koji je trenutno u pritvoru. Kako nezvanično saznajemo, sukob je bio kulminacija dugotrajnog nesporazuma i tenzija između mladića, a sve zbog ljubavi prema istoj devojci.

Stanovnici Topole su šokirani ovim događajem, jer su ovakvi incidenti retkost u ovom mirnom kraju. Mnogi od njih izražavaju zabrinutost zbog porasta nasilja među mladima i nadaju se da će pravosudni organi brzo rešiti ovaj slučaj.

Policija nastavlja istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog događaja, dok su građani pozvani da ostanu mirni i da sarađuju sa nadležnim organima.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu