Požar na automobilu kod Zastavinog solitera u Kragujevcu: Brza reakcija vatrogasaca [FOTO]
27
Ned, Okt

Vesti

Jutros je došlo do izbijanja požara na automobilu koji se zaustavio kod Zastavinog solitera na uglu 27. marta i Lepenicačkog bulevara u Kragujevcu. Vatrogasne ekipe su brzo reagovale i stigle na lice mesta u roku od nekoliko minuta, čime su sprečile širenje požara i eventualne veće posledice.

 

Požar je izbio oko 8 časova ujutru, a prolaznici su odmah pozvali vatrogasce, koji su promptno reagovali. Po dolasku, vatrogasci su zatekli vozilo u plamenu i krenuli sa gašenjem požara. Zahvaljujući njihovoj efikasnosti i brzini, požar je ubrzo stavljen pod kontrolu.

Iako je vatra brzo ugašena, automobil je pretrpeo značajnu materijalnu štetu. Na svu sreću, niko nije povređen u ovom incidentu. Prema rečima svedoka, prizor je bio dramatičan, ali profesionalizam vatrogasaca umirio je prisutne građane.

Uzrok požara još uvek nije poznat, ali nadležne službe su na terenu i rade na utvrđivanju svih okolnosti. Prema prvim informacijama, sumnja se da je tehnički kvar na vozilu mogao biti uzrok izbijanja vatre.

Ovaj incident još jednom podseća na važnost redovnog održavanja vozila. 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu