Konji iz Kragujevca ponovo osvojili srca građana Bagremara [VIDEO]
27
Ned, Okt

Vesti

Stanovnici mesne zajednice Bagremar juče su doživeli pravo malo iznenađenje kada su se konji sa hipodroma ponovo prošetali njihovim ulicama. Ova nesvakidašnja scena privukla je pažnju mnogih sugrađana, a posebno je oduševila najmlađe.

 

Naime, grupa konja je uspela da napusti hipodrom i, kao po tradiciji, uputi se ka Bagremaru. Građani su sa oduševljenjem posmatrali kako se prelepi konji slobodno kreću ulicama, stvarajući pravi mali spektakl. Deca su trčala za njima, smejala se i sa radošću pratila njihove pokrete, dok su roditelji mobilnim telefonima beležili ove dragocene trenutke.

 

Iako se ovo već nekoliko puta ranije desilo, svaki put izaziva jednak osećaj radosti među stanovnicima. Odgajivači sa hipodroma su brzo reagovali i stigli da vrate konje na njihovo sigurno mesto. "Veoma smo zahvalni sugrađanima na strpljenju i razumevanju," rekao je jedan od odgajivača. "Radimo na tome da unapredimo sigurnost hipodroma kako bismo sprečili ovakve događaje u budućnosti, ali nam je drago što konji izazivaju toliko pozitivnih emocija."

Ovaj događaj još jednom je pokazao koliko su konji voljeni među Kragujevčanima i koliko radosti mogu doneti svojom prisutnošću. Bagremar je juče bio mesto sreće i smeha, a uspomene na ovu spontanu šetnju konja ostati će urezane u srcima mnogih.

Dok se konji vraćaju na hipodrom, građani Bagremara će sa zadovoljstvom prepričavati ovu priču, iščekujući sledeću priliku da ih ponovo vide. U međuvremenu, nadamo se da će hipodrom uskoro unaprediti svoje mere sigurnosti, kako bi naši voljeni konji ostali na sigurnom mestu, a njihovi izleti postali još ređi, ali jednako posebni.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu