STEVOVIĆ: Kragujevac dobio još jedan rekonstruisan teren za male sportove
27
Ned, Okt

Vesti
Još jedno igralište za male sportove na teritoriji MZ Bubanj, Predrag Stevović, član Gradskog veća predao je danas na korišćenje sportistima i rekreativcima. Reč je o terenu iza vrtića Bambi, za čiju rekonstrukciju je iz budžeta izdvojeno 615 hiljada dinara sa PDV-om.



Danas predajemo rekonstruisani otvoreni teren za male sportove sugrađanima na Bubnju i to je samo još jedna od lokacija na kojoj smo posvećeno radili . Igralište je ograđeno rekonstruisanom čeličnom mrežom, postavljene su reparirane košarkaške konstrukcije, table, nove mrežice, teren je označen i očišćen kako bi naša deca, omladina i rekreativci svih uzrasta u potpunosti mogli da ga koriste, rekao je Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport. On je istakao da će se i ubuduće nastaviti sa rekonstrukcijom ali i izgradnjom novih otvorenih terena i igrališta u onim delovima grada gde ih nema a što je od početka mandata i bilo insistiranje gradonačelnika Nikole Dašića.

 

igralistestevovicizjava.jpg



Većina igrališta i terena za male sportove koje smo do sada sredili, decenijama su bila potpuno ruinirana, podsetio je Stevović i istakao da će nastaviti sa tim radovima jer rekonstrukcija i privođenje nameni postojećih igrališta od velikog su značaja za svakog građanina a ulaganja nisu tako velika.

 

 

igralistebubanjdeca.jpg

Nećemo se zaustaviti na ovome, posvećeno ćemo nastaviti da radimo na rekonstrukciji i izgradnji nove sportske infrastrukture. U toku su radovi na rekonstrukciji terase na otvorenim bazenima a radićemo na sređivanju jezera u Šumaricama a u planu je i rekonstrukcija otvorenih bazena a to je sve ono o čemu smo govorili na samom početku, rekao je Stevović, član Gradskog veća za sport i najavio uskoro otvaranje terena za male sportove na teritoriji MZ Centar.

 

 

igralistebubanj2.jpg

Branislav Rajković, predsednik Saveta MZ Bubanj kaže da svaki obnovljen i uređen sportski teren ima veliki značaj za sugrađane jedne od većih mesnih zajednica u Kragujevcu. Pored ovog nedavno su počeli radovi na još jednom igralištu na teritoriji naše mesne zajednice, na lokaciji iza opštine u oficirskom naselju i očekujemo da uskoro dobijemo još jedno sređeno sportsko igralište.

 

 

branislavrajkovic.jpg

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu