ZBOG OVOGA MU JE PUKAO FILM: Saša komšiji PUCAO U MEĐUNOŽJE jer ga je terao da ga oralno zadovoljava, bio je to OKIDAČ ZA UBISTVO
27
Ned, Okt

Vesti

Saša Radovanović iz Aranđelovca, osumnjičen za ubistvo komšije Dragana Pavlovića, saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu. Određen mu je pritvor.

Pavlović je sahranjen juče. Građani grada po Bukuljom spremaju se da organizuju potpisivanje peticije i traže da se ubica Radovanović- oslobodi!To bi bio ukratko izveštaj šta se događa posle ubistva koje je potreslo srpsku javnost.

Međutim, otkriveno je šta je bio okidač da Saša ubije Dragana.

- Pavlović je tu noć odveo Radovanovića da ga maltretira pretukao ga je na planini Bukulji. Terao ga je da ga oralno zadovoljava. Saša je to izjavio u policiji. Preživeo je pakao tog dana- kaže naš izvor.

Kada se konačno posle višesatnog maltretiranja domogao kuće, Radovanović je uzeo pušku i sa prozora ispalio metak u siledžiju, a onda izašao i pucao mu u grudi i u međunožje!

- Ubijeni Pavlović je bio ozbiljan psihopada i nasilnik. On se sa Sašom poznaje iz detinjstva. Kada se vratio sa robije posle 15 godina gde je bio zbog dva ubistva nalazio je razloge da ga tuče i maltretira- pričaju naši sagovornici.

Ti razlozi bili su bezazleni. Smetalo mu je kada Saša popije, kada po njemu pogrešno parkira kola…

-Posebno je intenzivirano maltretiranje kada se vratio iz zatvora u Hrvatskoj gde je proveo nedavno šest meseci zbog prodaje droge. Terao ga je diluje narkotike za njega, uzimao mu je novac- kažu naši izvori. Sve ovo je Radovanović ispričao i u prvom saslušanju posle ubistva pred aranđelovačkom policijom.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu