Vlasnik hotela hotela ''Šumarice'' ustupa objekat za sve pacijente koji nisu oboleli od korona virusa
27
Ned, Okt

Vesti

Epidemija korona virusa koja se poslednjih nedelja širi Srbijom, ujedinila je sve. Odlučni da se u ovoj borbi istraju su i država i medicinski radnici Srbije, kao i svi ostali koji na svoj način stoje na raspolaganju građanima. Jedan od njih je i biznismen Milenko Marjanović, vlasnik hotela "Šumarice" u Kragujevcu koji će svoj objekat ustupiti državi i time pomoći u borbi protiv ove bolesti.

On je rekao da je sinoć pisao predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću i obavestio ga o tome da na raspolaganje daje svoj hotel za smeštaj bolesnika koji nisu zaraženi od korona virusa.

- Pošto tražite hotel u Kragujevcu za bolesnike, koji nisu bolesni od koronavirusa već one koji su bolesni od drugih bolesti ja Vam dajem na raspolaganje moj hotel "Šumarice" sa 150 soba - rekao je Marjanović.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić rekao je na konferenciji za novinare da su se javili privrednici iz Beograda i Niša koji su svoje hotele već ustupili.

Ti hoteli će, kako je objasnio Vučić, biti iskorišćeni za smeštaj pacijenata kojisu trenutno u bolnicima ukoliko se pokaže potreba da moraju da se oslobode smeštajni kapaciteti za obolele od COVID-19.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu