Bebi bum u Kragujevcu: Rodilo se 12 beba za jedan dan
27
Ned, Okt

Vesti

Kragujevac – Univerzitetski klinički centar Kragujevac obeležio je prethodni dan kao izuzetno radostan, jer je na svet došlo čak 12 novorođenčadi. Među novim stanovnicima grada su sedam dečaka i pet devojčica, što je donelo veliku radost njihovim porodicama i medicinskom osoblju. 

 

Ovaj impozantan broj novorođenčadi za jedan dan predstavlja izuzetan trenutak za porodilište u Kragujevcu. Osoblje porodilišta je sa velikim zadovoljstvom i profesionalnošću brinulo o majkama i bebama, osiguravajući da sve protekne u najboljem redu.

Roditelji su bili preplavljeni emocijama i zahvalnošću prema lekarima i medicinskim sestrama koji su bili uz njih tokom ovog važnog trenutka. Mnogi od njih su izrazili radost što su dobili zdrave i vesele bebe, uz nadu da će novi život doneti sreću i blagostanje u njihove domove.

Ovaj bebi bum je samo jedan od mnogih pokazatelja pozitivnih trendova u gradu i primer kako se život stalno obnavlja i donosi novu nadu. Kragujevac nastavlja da bude mesto radosti i novih početaka, sa željom da ovakvi dani postanu što češći.

Čestitke svim novim roditeljima i dobrodošlica novim stanovnicima Kragujevca!

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu