UTORAK, CRNI DAN U KRAGUJEVCU: Tri samoubistva, isti dan, različite godine!
27
Ned, Okt

Vesti

Gotovo da nema dana da se ne susretnemo sa vešću da je neko sebi oduzeo život. Šta to čoveka natera da se suprotstavi nagonu za samoodržanjem i „podigne ruku na sebe“?

Srbija se po broju samoubistava nalazi na 13. mestu u svetu. Istražitelji su za veliki broj njih (čak 596) procenili da je motiv nervno rastrojstvo, dok je po nekoliko desetina njih taj korak napravilo zbog neraščišćenih imovinskih odnosa, problema u porodici, nakon izvršenja krivičnog dela ili iz drugih specifičnijih razloga.

Neverovatno, ali istinito, tri samoubistva su se dogodila baš u utorak.

U utorak, 6. septembra 2016. godine, mladić star 22 godine skočio je sa 15. sprata zgrade "Ispilon". Dečak je poginuo na licu mesta.

tragedija decak iz kragujevca skocio sa 15 sprata-foto

Isto u utorak, samo 10. jula ove godine Švajcarski državljnin Bruno Egli (57) izvršio je samoubistvo skokom sa osmog sprata hotela "Kragujevac".

samoubistvo u kragujevcu skocio sa osmog sprata razlog je bolest

U utorak, 15. novemra 2016. godine odigrala se krvava porodična drama u naselju Ilićevo.

Dragan Lj. (56) iz Kragujevca, koji se lečio od depresije, nasrnuo je u porodičnoj kući na suprugu Vesnu (52) zgrabivši je za vrat, ali je ona uspela da mu pobegne. Pomahnitali Dragan je potom uzeo nož sa kuhinjskog stola i presudio sebi.

detalji samoubistva u ilicevu davio zenu pa sebe ubo nozem

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu