Obuke za digitalni marketing i video produkciju
27
Ned, Okt

Vesti

Grad Kragujevac i Kancelarija za mlade sprovode projekat „MMS HUB” za koji je Grad dobio sredstva na javnom konkursu za podršku JLS u sprovođenju omladinske politike Ministarstva turizma i omladine. Projekat pod nazivom „MMS HUB” ima za cilj stvaranje kreativnog prostora za produkciju visokokvalitetnog sadržaja.

Polaznike koji su izrazili interesovanje za ovakav vid usavršavanja, u Gradskoj upravi je danas pozdravio Stefan Jovanović, pomoćnik gradonačelnika za omladinu i saradnju sa Univerzitetom, izrazivši nadu da će praksa i znanje koje će steći tokom obuka doprineti razvijanju kreativnih ideja. Svoja znanja i iskustva iz dugogodišnje prakse, polaznicima će preneti Lazar Delibašić, predstavnik VIBE udruženja, partnera na projektu i Zoran Lazarević, fotograf, koji su im prilikom današnjeg susreta predstavili plan obuke i šta mogu da očekuju.

Poseban akcenat tokom celog projekta usmeren je na kreativnost i inovacije u digitalnom okruženju, a predviđa i opremanje multimedijalnog studija/haba najnovijom audio i video opremom, pružajući prostor za fotografisanje, snimanje, montažu i produkciju medijskog sadržaja. Za obuke koje će se realizovati u oktobru i novembru prijavljene su 34 mlade osobe.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu