Obnova javne rasvete u Kragujevcu: JKP Šumadija na terenu
27
Ned, Okt

Vesti

Građani Kragujevca mogu očekivati novi sjaj na gradskim ulicama, zahvaljujući intenzivnim aktivnostima na održavanju stubova javne rasvete koje sprovodi Javno komunalno preduzeće (JKP) Šumadija Kragujevac. Reč je o sveobuhvatnoj akciji koja uključuje čišćenje korozije, farbanje postojećih stubova, kao i zamenu oštećenih i dotrajalih stubova osvetljenja.

Iz JKP Šumadija navode da se radovi odvijaju na celoj teritoriji grada Kragujevca, sa ciljem poboljšanja kvaliteta osvetljenja, kao i obezbeđivanja sigurnosti u javnim prostorima. Prema rečima nadležnih, ovaj projekat podrazumeva ne samo očuvanje postojeće infrastrukture, već i njeno osavremenjivanje tamo gde je potrebno.

„Sve aktivnosti usmerene su ka tome da građani Kragujevca dobiju funkcionalnu i estetski uređenu javnu rasvetu koja će doprineti lepšem izgledu grada, ali i boljoj vidljivosti na ulicama tokom noćnih sati“, izjavili su predstavnici JKP Šumadija.

Ovaj projekat je deo kontinuiranog ulaganja u infrastrukturu i komunalne usluge grada, koji teži da obezbedi kvalitetne uslove života za sve stanovnike. Tokom radova, apeluje se na građane za strpljenje, jer će radovi u pojedinim delovima grada privremeno uticati na saobraćaj.

Očekuje se da će radovi biti završeni u narednim mesecima, što će Kragujevcu doneti osvežen izgled i bolje uslove za noćnu vidljivost na javnim površinama.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu