Ekonomac pobedio Vranje: Ubedljiva pobeda Kragujevčana u šestom kolu Prve Futsal Lige
27
Ned, Okt

Sport

U šestom kolu Prve futsal lige, održanom u Hali sportova u Žumaricama u Kragujevcu, ekipa Ekonomca savladala je tim GKMF Vranje rezultatom 4:1. Kragujevčani su dominirali na terenu, uprkos nešto težem početku, kada su se gosti iz Vranja čvrsto branili. Ipak, rano postignut gol dao je krila domaćinu i trasirao put ka sigurnoj pobedi.

Strelci za Ekonomac bili su Đukić, koji je mrežu Vranjanaca zatresao već u šestom minutu, dok su Digić sa dva gola u 24. i 29. minutu, te Rnić sa pogotkom u 39. minutu, osigurali ubedljiv trijumf domaćina. Jedini pogodak za goste postigao je Milovac u 25. minutu, čime je samo nakratko ublažio prednost Ekonomca.

Prvo poluvreme završeno je sa minimalnim vođstvom domaćih (1:0), ali su u drugom delu igre Kragujevčani podigli tempo i potvrdili svoju superiornost na terenu. Ekipa iz Vranja, iako se hrabro borila, nije uspela da parira snažnom napadu Ekonomca u drugom poluvremenu.

Nakon ovog poraza, GKMF Vranje se nalazi na sedmoj poziciji sa ukupno sedam osvojenih bodova. U narednom, sedmom kolu, očekuje ih težak zadatak jer će na domaćem terenu dočekati niški Vintersport, vodeću ekipu lige sa maksimalnih 15 bodova.

Ekonomac je, ovom pobedom, nastavio svoj pohod u Prvoj futsal ligi, pokazujući da je jedan od glavnih kandidata za vrh tabele.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu