Planirani nestanak vode u Kragujevcu: Radovi na vodovodnoj mreži
27
Ned, Okt

Vesti

Zbog neophodnih radova na vodovodnoj mreži, stanovnici ulice Kralja Milana IV u Kragujevcu će se suočiti sa planiranim nestankom vode 13. jula 2024. godine. Radovi će trajati od 04:00 do 11:00 sati, tokom kojih će potrošači u delu ulice Kralja Milana IV, od Radoja Domanovića do zatvorenih „Bazena“, ostati bez vode.

 

Prema informacijama koje je saopštio jkp vodovod i kanalizacija, ovi radovi su ključni za održavanje i unapređenje vodovodne infrastrukture, čime se osigurava pouzdanija i kvalitetnija vodosnabdevanje za budućnost.

Nakon završetka radova i ponovnog puštanja vode u sistem, moguće je da dođe do blagog zamućenja vode. U tom slučaju, građani su pozvani da puste vodu dok se ne izbistri, kako bi se osigurala njena ispravnost za korišćenje.

Jkp vodovod i kanalizacija apeluje na sve potrošače da unapred obezbede dovoljne količine vode za neophodne potrebe tokom perioda isključenja. Ovo uključuje vodu za piće, kuvanje, higijenu i druge osnovne potrebe.

Građani su takođe obavešteni da će se u toku trajanja radova timovi za održavanje nalaziti na terenu, kako bi osigurali što brži i efikasniji završetak radova i minimizirali eventualne neugodnosti za stanovnike pogođenog područja.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu