Filmski napad i paljenje u Kragujevcu: Šokantni događaji u ulici Gornjomilanovačka u Šumaricama [FOTO + VIDEO]
27
Ned, Okt

Vesti

Po informacijama i saopštenju kompanije Trade Express Trans doo koje je poslato medijima, dogodio se napad na radnike i imovinu kakav nije viđen u inače mirnom Kragujevcu.

 

Dana 22.07.2024. godine u Kragujevcu, u ulici Gornjomilanovačka 134, u servisu Trade Express Trans doo, dogodio se napad na radnike i pokušaj zauzimanja prostorija firme. Napad je izvršilo jedanaest lica, od kojih je pet stranih državljana i šest državljana Republike Srbije. Navedena lica su višestruko osuđivana za razna krivična dela, uključujući nasilništvo, nanošenje teških telesnih povreda, pronevere i utaje, o čemu su službenici PU Kragujevac sačinili službene beleške.

Prema pravnom mišljenju advokata Trade Express Trans doo, događaj sadrži elemente više krivičnih dela, uključujući prinudu, nasilničko ponašanje i razbojništvo, što će se dodatno utvrditi popisom imovine. Takođe, lica koja su izvršila ove radnje obrisala su zapise sigurnosnih kamera, što je prijavljeno PU Kragujevac.

24.07.2024. godine u 3:10 časova dogodio se novi upad i paljenje imovine na istoj lokaciji. Tom prilikom zapaljena su tri kamiona koja se koriste za obavljanje delatnosti firme Trade Express Trans doo.

Prilog ovog obaveštenja uključuje i fotografije koje dokumentuju štetu nanetu tokom ovih incidenata. 

Kako nezvanično saznajemo policija u Kragujevcu radi na rešavanju ovog neverovatnog incidenta za kragujevačke prilike a imamo saznanja i da je uhapšeno više lica koja su učestvovala u ovom noćnom napadu na firmu Trade express trans doo. 

 

pozartradeslika1

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu