Super utorak u Cineplexx bioskopu u Kragujevcu - iKragujevac


Kultura

Novu nedelju u Cineplexx bioskopu obeležiće dva fantastična nova filma, ali i Super Utorak. Više o tome u nastavku!

 

Evo koji filmovi nam dolaze na repertoare:

  1. „TREPNI  DVAPUT“ – Zgodni milijarder poziva mladu devojku da mu se pridruži s društvom na njegovom privatnom ostrvu. Ali tamo počinju da se dešavaju čudne stvari. Počinje borba za život.

Kada tehnološki milijarder Slejter King (Tejtum) upozna konobaricu Fridu (Eki) na svojoj dobrotvornoj gala večeri, među njima se rađa simpatija. Poziva je da mu se pridruži sa prijateljima na putovanju iz snova na njegovom privatnom ostrvu. To je raj. Divlje noći prelaze u sunčane dane i svi se sjajno zabavljaju. Niko ne želi da se ovo putovanje završi, ali kako počinju da se događaju čudne stvari, Frida počinje da preispituje svoju stvarnost. Nešto nije u redu s ovim mestom. Moraće da otkrije istinu ako želi živa da ode sa ostrva.

Trejler: https://youtu.be/ZiFqd1idQZU

 

  1. „VRANA“ – Bill Skarsgard preuzima legendarnu ulogu u rimejku kultnog natprirodnog trilera The Crow (Vrana) snimanog prema stripu Jamesa O’Barra.​​ Srodne duše Eric Drejven (Skarsgård) i Šeli Vebster (FKA twigs) brutalno su ubijeni kada ih sustignu demoni njene mračne prošlosti. Dobivši priliku da spasi svoju pravu ljubav tako što će se žrtvovati, Erik kreće u potragu za nemilosrdnom osvetom i njihovim ubicama, prolazeći kroz svetove živih i mrtvih kako bi ispravio pogrešne stvari.

 

#fantazija #akcija #kriminalistički #strip #BIllSkarsgård #FKAtwigs  

Trejler: https://youtu.be/HHuH7rLQ8TA

Super Utorak u Cineplexxu!

Spremite se za Super Utorak u svim Cineplexx bioskopima!

Čekamo vas 27. avgusta na filmskom maratonu, gde će ulaznica za sve filmove sa repertoara, bez obzira na format i dužinu, koštati SAMO 250 dinara.

 

Uz kupljenu ulaznicu očekuje vas i osvežavajući Lemonade Tube* ekskluzivne limitirane igračkice iz filma „Grozan ja 4”.

Ulaznice su u prodaji na cineplexx.rs, putem aplikacije Cineplexx RS i na blagajnama svih naših bioskopa.

Pratite naše društvene mreže za više detalja.

Vidimo se u Cineplexxu!

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu