Vikend vrhunskog vaterpola u Kragujevcu: Radnički pred izazovom Lige šampiona - iKragujevac


Sport

U Kragujevcu će ovog vikenda biti prava sportska fešta, jer će se grad na Lepenici od petka do nedelje pretvoriti u centar evropskog vaterpola. Četiri vrhunska tima stižu u Kragujevac, gde će se boriti za jedno preostalo mesto koje vodi u grupnu fazu Lige šampiona, najprestižnijeg takmičenja u klupskom vaterpolu.

Zanimljivo je da će ulaz na svih šest utakmica biti potpuno besplatan, čime organizatori žele da privuku što veći broj ljubitelja sporta i stvore fantastičnu atmosferu na tribinama. Klub Radnički Kragujevac biće domaćin svim utakmicama, a njihove utakmice zakazane su za 20 časova. U petak će snage odmeriti sa mađarskim BVSC Zuglom, u subotu ih čeka izazov u vidu grčkog Vuljagmenija, dok će u nedelju u odlučujućem meču igrati protiv zagrebačke Mladosti.

Iz kragujevačkog kluba pozivaju sve ljubitelje sporta da dođu na bazen i podrže domaći tim u njihovoj borbi za povratak u vrh evropskog vaterpola. "Svaka podrška sa tribina biće dragocena i pomoći će našem timu u izazovima koji su pred njima. Ovaj vikend je prilika da zajedno dovedemo Radnički na mapu evropskog vaterpola," poručuju iz kluba.

Ljubitelje vaterpola očekuje vikend pun uzbuđenja, a domaći Radnički će imati jedinstvenu šansu da se nakon godine pauze vrati u elitno evropsko društvo. Atmosfera na tribinama, podrška navijača i kvalitetni protivnici garantuju nezaboravno sportsko iskustvo.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu