Nova nedelja u Cineplexx bioskopima donosi pet novih filmskih naslova! - iKragujevac


Kultura

Cineplexx bioskopi ove nedelje donose pravi filmski spektakl sa čak pet novih premijera! Ljubitelji drame, animacije, komedije, horora i biografskih filmova moći će da uživaju u raznovrsnom repertoaru. Evo šta vas očekuje:

 

„SNOVI JEDNOG ROBOTA“ – Priča prati psa koji živi na Menhetnu osamdesetih godina i odlučuje da sebi naruči robota kako bi se izborio sa usamljenošću. Njihovo prijateljstvo cveta, ali sve se menja kada pas mora da ostavi svog robotskog prijatelja na plaži. Ova animirana drama/mjuzikl osvaja emotivnom pričom i prelepom animacijom.

#RobotDreams #drama #mjuzikl #animirani

„SVA LICA DOBROTE“ – Ovaj triptih prikazuje sudbine tri lika: čoveka u potrazi za kontrolom nad svojim životom, policajca koji se suočava sa velikim promenama u svojoj porodici i žene odlučne da pronađe nekoga s posebnim veštinama. Ova komedija-drama istražuje ljudske odnose i borbu sa životnim preprekama.

#KindsOfKindness #komedija #drama

„GIRL YOU KNOW IT’S TRUE“– Biografski film o usponu i padu poznatog muzičkog dvojca Mili Vanili. Njihov meteorski uspon na svetskim muzičkim top-listama završava se jednim od najvećih skandala u muzičkoj industriji, jer se otkriva da oni zapravo ne pevaju na sopstvenim pesmama. Film prikazuje sve aspekte slave, obmane i pritisaka industrije.

#drama #biografija #muzičkifilm #MilliVanilli

„IZUMITELJ“ – Ova animirana avantura prati Leonarda da Vinčija dok stvara inovacije i mašine koje su obeležile njegov život i rad. U ovom filmu, uz pomoć francuske princeze Margarite od Navare, Da Vinči istražuje dublje tajne života i umetnosti.

#TheInventor #animirani #avantura #edukativni

„NE GOVORI ZLO“ – Ovaj psihološki triler donosi priču o američkoj porodici koja prihvata poziv britanskih prijatelja da provedu vikend na njihovom seoskom imanju. Međutim, ono što počinje kao savršen odmor ubrzo se pretvara u jezivu noćnu moru. Film je intenzivan triler koji istražuje granice ljudske izdržljivosti i straha.

#SpeakNoEvil #triler #horor

I na kraju, dugoočekivani film „DŽOKER: LUDILO U DVOJE“, sa Hoakinom Finiksom i Lejdi Gagom u glavnim ulogama, stiže 2. oktobra u Cineplexx bioskope. Ulaznice su već u prodaji, pa obezbedite svoje na vreme!

Vidimo se u Cineplexxu!

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu