Članovi Tekvondo Akademije Kragujevac Trijumfovali na Međunarodnom Turniru "Korčula Open" - iKragujevac


Sport

Članovi Tekvondo akademije Kragujevac ostvarili su izvanredan uspeh na Međunarodnom turniru "Korčula Open" u Hrvatskoj, osvojivši ukupno četiri medalje. Takmičarke su se kući vratile sa dve zlatne i dve bronzane medalje, pokazujući vrhunsku formu i sportski duh.

Zlatne medalje osvojile su Kristina Stević i Ana Radovanović, koje su svojim izvanrednim nastupima dominirale u svojim kategorijama. Kristina Stević je posebno zasijala, jer je proglašena za najbolju seniorku turnira, čime je dodatno potvrdila svoj status u svetu tekvondoa.

Bronzane medalje pripale su Dejani Marković i Moniki Spasić, koje su takođe pokazale izvanredne veštine i borbeni duh tokom celog turnira.

"Ponosni smo na naše takmičarke i zahvaljujemo se domaćinima na toplom gostoprimstvu. Osim postignutih rezultata, naše takmičarke su petodnevni boravak na Korčuli iskoristile za aktivan odmor, trenirajući sa domaćinima i upoznajući se sa lepotama predivne Dalmacije," izjavili su iz Tekvondo akademije Kragujevac.

Turnir "Korčula Open" organizovao je Tekvondo klub "WForteca", a okupio je više od 300 takmičara iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovačke i Luksemburga. Ovo međunarodno takmičenje pružilo je priliku mladim sportistima da se okušaju u konkurenciji sa najboljima iz regiona, a takmičarke iz Kragujevca su još jednom dokazale da pripadaju vrhu evropskog tekvondoa.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu