Asfaltirana Ulica Braće Ribnikar u MZ Vinogradi - iKragujevac


Vesti

Ekipe Sektora niskogradnje JKP „Šumadija“ izvode završne radove na asfaltiranju Ulice Braće Ribnikar i dela Ulice Svetolika Mladenovića u Mesnoj zajednici Vinogradi. Ukupna vrednost radova je oko sedam miliona dinara.

Završnu fazu radova na asfaltiranju ulica u Mesnoj zajednici Vinogradi obišla je Zorica Đorić, v.d. načelnica za komunalne poslove. Kao i u prethodnom periodu, u skladu sa utvrđenim prioritetima saveta mesnih zajednica, Gradska uprava za komunalne poslove nastavlja sa intezivnim radovima na unapređenju komunalne infrastrukture u MZ Vinogradi. U prethodnom periodu završeni su radovi na atmosferskoj kanalizaciji i asfaltiranju u Ulici Stefana Zdravkovića, kao i asfaltiranje ulica Baje Sekulića, Isidore Sekulić, Slobodana Markovića i Radoja Radovanovića zašta je utrošeno oko 10 miliona dinara.

Sektor niskogradnje JKP „Šumadija“ izvodi završne radove na asfaltiranju Ulice Braće Ribnikar u dužini od 375 metara i dela Ulice Svetolika Mladenovića u dužini od oko 45 metara. U prethodnom periodu izvršili smo kompletan iskop ulica, uvaljan je nov kameni materijal a šahte su izdignute na kotu, rekao je Tomislav Urošević, poslovođa u JKP „Šumadija“.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu