Fudbaleri Radničkog saznali potencijalne rivale u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija - iKragujevac


Sport

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca igraće u drugom kolu kvalifikacija za plasman u Ligu konferencija sa boljim iz dvomeča između crnogorskog Mornara iz Bara i gruzijskog Dinama iz Tbilisija, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

Radnički će biti domaćin u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija koji će biti odigran 25. jula u Leskovcu. Revanš duel je na programu prvog avgusta u Crnoj Gori ili Gruziji, javlja Tanjug.

Prvi mečevi prvog kola kvalifikacija za Ligu konferencija na programu su 11. jula, a revanši nedelju dana kasnije. Ovo znači da će potencijalni rivali Radničkog imati samo kratak predah pre novih okršaja u drugom kolu.

Navijači Radničkog se nadaju uspešnom startu u drugom kolu i veruju da njihov tim ima šansu da ostvari pozitivan rezultat, bez obzira na to ko bude protivnik. Trenerski tim i igrači obećavaju maksimalan trud i posvećenost u predstojećim utakmicama, spremni da se suoče sa izazovima koji ih očekuju na evropskoj sceni.

Više informacija i detalja o pripremama Radničkog biće poznato u narednim danima, dok se tim priprema za jedan od najvažnijih dvomeča u novijoj istoriji kluba.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu