Kragujevac neosvojiv: Radnički nastavio seriju pobeda - iKragujevac


Sport

Odlično su Kragujevčani počeli utakmicu, igrajući mirno i strpljivo, te gradeći svaku akciju do perfekcije. Njihov dominantan stil igre doveo ih je do konstantnog vođstva, čime su domaći tim potvrdili status nepobedive tvrđave u svom gradu.

Već u 11. minutu rezultat je bio 10:6 za Radnički, a osam minuta kasnije 13:8. Prednost domaćina nastavila je da raste zahvaljujući njihovoj sjajnoj organizaciji igre i efikasnosti u napadu. Gosti iz Pančeva nisu uspevali da pronađu rešenja, ni u odbrani ni u napadu, pokušavajući različite taktičke postave, ali bezuspešno. Radnički je nametnuo svoj tempo i nije dozvoljavao protivnicima da pronađu ritam.

Tek u nastavku meča, gosti su zaigrali bolje i agresivnije, uspeli da smanje razliku i približe se na samo jedan gol razlike u 35. minutu (18:17). Ipak, domaći tim nije dozvolio preokret – dodali su gas i uz punu koncentraciju pružili otpor sve boljim gostima. Kako je vreme odmicalo, Pančevci su počeli da posustaju, a Kragujevčani su iskoristili tu priliku da zadrže kontrolu nad utakmicom.

Do kraja susreta, Radnički je ostao miran i skoncentrisan, bez većih grešaka, i na kraju zasluženo priveli utakmicu kraju, osiguravši još jednu pobedu i nove bodove. Ova pobeda je još jedan dokaz da je Kragujevac neosvojiva tvrđava za mnoge rivale, a Radnički tim koji se ne predaje pod pritiskom.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu