Ekonomac - SAS 4:1: Uverljiva Pobeda Kragujevčana - iKragujevac


Sport

KRAGUJEVAC – Sportska hala "Jezero" bila je domaćin susreta između Ekonomca i SAS-a, koji je završio ubedljivom pobedom domaćina rezultatom 4:1. Pred oko 300 gledalaca, Ekonomac je dominirao tokom većeg dela utakmice, ostvarivši prvu pobedu u novoj sezoni.

Ekonomac je brzo stigao do prednosti, kada je Simić već u drugom minutu iskoristio odličan pas Milivojevića i savladao golmana Rodića. Iako je SAS imao nekoliko prilika, među kojima se izdvaja solo prodor Maljukana i pokušaj Kvrgića, Đurović je bio siguran na golu Ekonomca.

U nastavku, domaćini su nastavili da pritisnu. Drugi gol stigao je u 31. minutu nakon nesrećnog autogola Aranitovića, koji je nespretno poslao loptu u sopstvenu mrežu. Uprkos naporima gostiju, Ekonomac je zadržao kontrolu utakmice, a Stojčevski je u 37. minutu povisio na 3:0. Samo minut kasnije, Maljukan je uspeo da glavom postigne gol za SAS, ali Digić je u 39. minutu postavio konačnih 4:1 i osigurao pobedu Kragujevčana.

Ekonomac je prikazao izuzetno kvalitetnu igru, sa mnogo poseda i lepih kombinacija. SAS je pokušao s igračem više u polju da smanji rezultat, ali su Kragujevčani uspeli da se odbrane i sačuvaju vođstvo.

Utakmice 1. kola (20-22. septembar):

  • Loznica - Ekonomac

Utakmice 2. kola (27-29. septembar):

  • Ekonomac - SAS

Utakmice 3. kola (4-6. oktobar):

  • Novi Pazar - Ekonomac

Utakmice 4. kola (11-13. oktobar):

  • Ekonomac - Ivanjica

Ekonomac je ovom pobedom najavio ozbiljne ambicije za novu sezonu, a navijači mogu da očekuju nastavak uzbudljivih predstava u nadolazećim mečevima.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu