Rukometni klub Radnički dobio ozbiljno pojačanje - iKragujevac


Sport

U trenutku kada je prvenstvena trka u punom jeku, rukometni klub Radnički Kragujevac povlači potez koji bi mogao biti ključan za naredne izazove - povratak Milice Andrić (ex Todorović) u crveni dres. Potpisom jednogodišnjeg ugovora, Milica se vraća nakon pauze zbog formiranja porodice, spremna da se ponovo istakne kao jedna od ključnih igračica kragujevačkog tima. Uprkos svojoj mladosti, iza nje stoji značajno iskustvo igranja u Super ligi, što bi trebalo da predstavlja veliku prednost za ekipu.

Milica Andrić je rukomet počela da trenira sa samo sedam godina u rodnom Petrovaradinu, gde se i formirala kao igračica. Do pauze je, pored matičnog kluba, nastupala za Radnički, a navijači iz Kragujevca je pamte po njenoj izuzetnoj agresivnosti, prodornosti, brzini i odličnoj realizaciji kontranapada. Njena požrtvovanost u fazi odbrane bila je još jedna od odlika koja ju je izdvajala na terenu i osvajala simpatije navijača.

Na pitanje kako se oseća povodom povratka, Milica je izjavila: "Srećna sam što se posle pauze vraćam na dobro poznati teren i u klub. Trudiću se da se što pre uklopim sa ekipom i pomognem da stignemo do što boljih rezultata. U subotu ću po prvi put nakon dužeg perioda obući dres Radničkog i istrčati na parket hale Jezero, kada ćemo dočekati ekipu Radničkog iz Beograda. Dugo sam čekala ovaj trenutak i sigurna sam da ćemo i ja i ekipa dati sve od sebe da sačuvamo bodove kod kuće."

Milica je takođe pozvala publiku da podrže Radnički u predstojećoj sezoni: "Pozivam sve ljubitelje rukometa da budu uz nas cele sezone kako bismo zajedno uživali u rukometu i stvarali jedan novi Radnički."

Predstojeći susret u hali Jezero prilika je da se Milica ponovo dokaže na domaćem terenu, ali i da pokaže publici da je Radnički jači nego ikad. Povratak jedne od najistaknutijih igračica iz prethodnih sezona sigurno će uneti dodatnu energiju i motivaciju ekipi, koja će se boriti za svaki bod pred svojom publikom.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu