Nesvakidašnji udes u Zmaj Jovinoj ulici u Kragujevcu: Automobil udario u drvo [FOTO] - iKragujevac


Vesti

Jutros, u ranim satima, Zmaj Jovina ulica u Kragujevcu postala je poprište nesvakidašnjeg udesa kada je jedan automobil iznenada skrenuo sa puta i udario u drvo. Incident, koji se dogodio oko 2 sati ujutru, privukao je pažnju lokalnih stanovnika i izazvao reakciju nadležnih službi.

 

Prema prvim informacijama, okolnosti koje su dovele do ove nesreće još uvek nisu poznate. Policija je odmah po prijavi izašla na teren i vršila uviđaj u cilju utvrđivanja uzroka i detalja ovog udesa.

Policija je trenutno angažovana na prikupljanju svih relevantnih podataka i svedočenja kako bi se rasvetlile sve okolnosti koje su dovele do ove nesreće.

Stanje putnika koji su se nalazili u automobilu za sada nije poznato. Nema informacija o povredama ili o broju ljudi koji su bili u vozilu u trenutku nesreće. Hitna pomoć je bila na licu mesta, ali nije izdato zvanično saopštenje o zdravstvenom stanju učesnika udesa.

Ova nesreća je izazvala privremeno zatvaranje dela Zmaj Jovina ulice, što je prouzrokovalo kraće zastoje u saobraćaju. Policija apeluje na sve vozače da budu oprezni i pridržavaju se saobraćajnih propisa kako bi se izbegle slične situacije u budućnosti.

Očekuje se da će više informacija biti dostupno nakon što policija završi uviđaj i obradi prikupljene podatke. Javnost će biti blagovremeno obaveštena o daljim saznanjima vezanim za ovaj nesvakidašnji incident u centru Kragujevca.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu