Asfaltirana Jasenička ulica u MZ Sušica - iKragujevac


Vesti

Ekipe JKP „Šumadija“ izvode završne radove na asfaltiranju Jaseničke ulice u Mesnoj zajednici Sušica ukupne dužine 80 i širine 4 metara. Vrednost investicije je oko milion dinara, a radove je danas obišla Maja Angelovska, članica Gradskog veća za komunalne delatnosti.

U skladu sa utvrđenim prioritetima saveta mesne zajednice danas se završava asfaltiranje Jaseničke ulice vrednosti oko milion dinara, a kojima su prethodili radovi JKP „Vodovod i kanalizacija“ u izgradnji kišne kanalizacije vrednosti oko dva miliona dinara, rekla je Maja Angelovska, članica Gradskog veća. Nakon ove mehanizacija i ekipe JKP Šumadija, prelaze u Mileševsku ulicu. Paralelno sa ovim, izvode se radovi na unapređenju komunalne infrastrukture na više lokacija na teritoriji grada Kragujevca u cilju povećanja bezbednosti u saobraćaju i poboljšanja kvaliteta života građana. Prema rečima Angelovske, u planu je asfaltiranje udarnih rupa na saobraćajnicama u MZ Šumarice i Beloševac. Nakon obilnih padavina saniraju se kolovozi u više ulica u MZ Ždraljica i Korićani, dok se u MZ Stara radnička kolonija izvode završni radovi na postavljanju zaštitnih stubića, odnosno ograde u zoni OŠ „Stanislav Sremčević“.

Marko Radisavljević, šef Sektora niskogradnje u JKP „Šumadija“ rekao je da su u prethodnom periodu izvršili kompletan iskop ulice, uvaljan je nov kameni materijal a šahte su izdignute na kotu. Za asfaltiranje Jaseničke ulice biće potrošeno oko 60 tona asfaltne mase.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu