RING ABBA Tribute na Trgu Radomira Putnika u petak 31. maja - iKragujevac


Kultura

Waterloo, Dancing Queen, Mamma Mia, Money Money Money, Gimme Gimme, SOS, The Winner Takes It All i mnogi drugi, hitovi su jedne od najuspešnijh grupa sveta koje će Kragujevčani imati priliku da čuju u izvođenju RING ABBA Tribute benda iz Novog Sada.

Obrazovani i iskusni muzičari, njih sedmoro, originalnim nastupom, kostimima i prepoznatljivom koreografijom, u Kragujevac donose duh i atmosferu koncerata neponovljive švedske grupe koja je bila u vrhu svetskih lista sedamdesetih i početkom osamdesetih godina prošlog veka. Hitovi grupe ABBA i danas su na plej listama didžejeva, radio stanica, bendova, omiljeni su, prepoznaju ih i pevaju sve generacije.

Ove godine navršava se 50 godina od pobede grupe ABBA na Evroviziji sa pesmom Waterloo i prilika je da Kragujevčani uz ovaj i druge hitove sa RING ABBA Tribute bendom, koji u Kragujevac dolazi posle turneje u Nemačkoj, Švajcarskoj i Austriji, obeleže jubilej.

Koncert koji organizuju Dom omladine i Knjaževsko – srpski teatar na Trgu vojvode Radomira Putnika u petak 31. maja počinje u 21.00 sat.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu