Magdalena Stevanović osvojila treće mesto u skoku u dalj na finalu Kupa za seniore i seniorke - iKragujevac


Sport

Prošlog vikenda, na Finalu Kupa za Seniore i Seniorke koje je održano u Kraljevu, mlada atletičarka Magdalena Stevanović ostvarila je veliki uspeh zauzevši treće mesto u disciplini skok u dalj. Ova osamnaestogodišnja članica Atletskog Kluba Radnički još jednom je pokazala svoj talenat i posvećenost sportu.

Takmičenje je okupilo najbolje atletičare i atletičarke iz cele zemlje, a konkurencija je bila izuzetno jaka. Magdalena Stevanović je, uprkos mladosti, demonstrirala vrhunske sposobnosti i zavidan nivo pripremljenosti, što joj je donelo zasluženo mesto na postolju. Ovaj uspeh je kruna njenog dugogodišnjeg rada i truda, kao i odlična motivacija za nastavak sportske karijere.

„Izuzetno smo ponosni na Magdalenin uspeh,“ izjavio je Slobodan Spasić, trener AK Radnički. „Ovo je veliki rezultat za nju, ali i za naš klub. Magdalena je primer kako se upornost i posvećenost isplate, i verujemo da će ovo biti samo jedan u nizu njenih uspeha.“

Ovaj rezultat je posebno značajan kada se uzme u obzir da je Magdalena tek na početku svoje seniorske karijere. Njena hrabrost i borbenost na terenu, kao i sportski duh, osvajaju simpatije publike i stručnjaka, te se s pravom može reći da je pred njom blistava budućnost.

Finale Kupa za Seniore i Seniorke je tradicionalno takmičenje koje okuplja najperspektivnije sportiste iz različitih atletskih disciplina, a Magdalena je još jednom potvrdila svoj status jedne od najperspektivnijih mladih atletičarki u zemlji.

U ime Atletskog Kluba Radnički, želimo Magdaleni mnogo sreće i uspeha u daljim takmičenjima, sa nadom da će nas i dalje obradovati sjajnim rezultatima, kaže Spasić za portal iKragujevac.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu