Tekvondo klub Broj 1 iz Kragujevca blista na Prvenstvu Srbije za Pionire i Juniore u Beogradu - iKragujevac


Sport

U sportskoj hali Ranko Žeravica danas je održano Prvenstvo Srbije za Pionire i Juniore, gde je u konkurenciji od 660 takmičara iz 59 klubova, Tekvondo klub Broj 1 iz Kragujevca ostvario izuzetne rezultate. Klub je nastupio sa 16 talentovanih takmičara koji su se borili za svoj grad i klub, i osvojili ukupno 12 medalja, uključujući 2 zlatne, 5 srebrnih i 5 bronzanih.

Ovi impresivni rezultati doneli su TK Broj 1 treće mesto u kategoriji pionira (dečaci), kao i treće mesto u generalnom plasmanu za pionire (dečaci i devojčice) na Prvenstvu Srbije. Ovaj uspeh je još značajniji kada se uzme u obzir velika konkurencija i visoki nivo takmičara iz cele zemlje.

"Veoma smo ponosni na naše takmičare koji su se hrabro borili i dali sve od sebe. Ovaj uspeh je rezultat njihovog napornog rada, posvećenosti i timskog duha," izjavio je trener TK Broj 1. "Takođe, zahvaljujemo se našem gradu i gospodinu Stevoviću na podršci koja nam je omogućila da ostvarimo ovakve rezultate."

Ovim takmičenjem, Tekvondo klub Broj 1 uspešno je završio ovaj deo sportske sezone, postavljajući visoke standarde za buduće nastupe. Klub će nastaviti da radi na unapređenju veština svojih takmičara i pripremama za naredna takmičenja, sa ciljem da i dalje donosi medalje i priznanja Kragujevcu.

Rezultati TK Broj 1 na Prvenstvu Srbije za Pionire i Juniore:

  • 2 zlatne medalje 🥇
  • 5 srebrnih medalja 🥈
  • 5 bronzanih medalja 🥉

🏆 Treće mesto za pionire (dečaci) 🏆 Treće mesto u generalnom plasmanu za pionire (dečaci i devojčice)

Ovaj uspeh je dodatni podsticaj za sve članove kluba da nastave da vredno treniraju i postižu još bolje rezultate u budućnosti. Kragujevac može biti ponosan na svoje mlade sportiste koji su još jednom pokazali da se trud i posvećenost uvek isplate.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu