Počeo osmi Aerodrom kids kup - iKragujevac


Sport

Uorganizaciji Fudbalskog kluba Aerodrom kids na terenu Sportskog centra Viktorija u naselju Petrovac, počeo je trodnevni turnir koji okuplja više od 1200 fudbalera uzrasta 2012. do 2016. godišta. Najveće sportsko regionalno takmičenje malih fudbalera u ovom delu Srbije, koje podržava i Grad Kragujevac otvorio je Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport.

Turnir Aerodrom kids kup je najveće sportsko takmičenje malih fudbalera u centralnoj i peti po veličini u Srbiji. Grad Kragujevac će nastaviti da bude njegov pokrovitelj i ubuduće, kazao je Predrag Stevović prilikom otvaranja ističući da su upravo ovakva sportska okupljanja ono što je namera grada - da se stvaraju nove generacije budućih sportista. Turniri i takmičenja su tu da se mališani nauče sportskom ponašanju kad se dobija ali i kad se gubi, da nauče da se druže, podržavaju i bodre međusobno. Sve što deca ovde nauče je rezultat ozbiljnog rada i posvećenosti, poručio je Stevović, član Gradskog veća.

Predsednik Fudbalskog kluba Aerodrom kids Kragujevac, Dušan Đalović, kaže da je ova sportska manifestacija prilika da se deca druže, provedu vreme na kvalitetan način, da se takmiče i bore za trofej što je za njih posebno važno. Budući da već ima tradiciju, nastaviće da traje i okuplja male sportiste.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu