Privremeni režim saobraćaja u Kosovskoj ulici zbog održavanja Arsenal festa - iKragujevac


Vesti

Obaveštavamo sve korisnike javnog transporta putnika u Kragujevcu da se, zbog održavanja četrnaestog po redu muzičkog festivala „Arsenal Fest“, uvodi privremeni režim saobraćaja u Kosovskoj ulici. Ovaj režim će biti na snazi od 27. do 29. juna 2024. godine, svakog dana u periodu od 18:00 do 03:00 sata.

Zbog privremenog režima saobraćaja u Kosovskoj ulici, usled održavanja četrnaestog muzičkog festivala „Arsenal Fest“, autobusi Javnog transporta putnika će saobraćati izmenjenom trasom na sledećim linijama:

Linija 2 smer B (Novi Milanovac) Petrovac – Žraljica i linija 17 smer A Baljkovac – Dom starih (Jezero):
Vozila će se iz Ulice Stojana Protića skretati levo u Ulicu Pariske komune, zatim levo u Ulicu Lepenički bulevar, pa desno u Ulicu 27. marta i dalje pratiti registrovanu trasu.

Linija 3 smer B (Vodovod) Bresnica – Denino brdo i linija 14 smer A Trmbas – Kvantaš:
Vozila će se iz Ulice dr Jovana Ristića upućivati u Ulicu Pariske komune, zatim levo u Ulicu Lepenički bulevar, desno u Ulicu 27. marta i dalje pratiti registrovanu trasu.

Linija 13 smer A Trmbas – Grošnica:
Vozila će se iz Ulice dr Jovana Ristića upućivati u Ulicu Pariske komune, zatim levo u Ulicu Lepenički bulevar i dalje pratiti registrovanu trasu.

Linija 601 smer B Ćiftina Ćuprija – Bukorovac:
Vozila će se iz Ulice dr Jovana Ristića upućivati u Ulicu Pariske komune, zatim pravo u Ulicu dr Zorana Đinđića, levo u Ulicu Nikole Pašića, zatim u Ulicu 27. marta, levo u Ulicu Lepenički bulevar i dalje pratiti registrovanu trasu.

Za vreme izmene režima saobraćaja, vozila će koristiti postojeća registrovana autobuska stajališta.

Molimo sve putnike da obrate pažnju na ove izmene i planiraju svoje putovanje u skladu sa novim trasama. Hvala na razumevanju.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu