Evandro da Silva se vraća u Radnički: Nova nada za plej-of ambicije - iKragujevac


Sport

Radnički iz Kragujevca ponovo je obogatio svoj tim, a ovog puta vraća se jedan od ključnih igrača koji je pre dve sezone pomogao ekipi da obezbedi mesto u plej-ofu. Evandro da Silva, talentovani brazilski fudbaler, ponovo će obući crveni dres, nakon što je godinu dana proveo van kluba.

Dolazak Evandra znači da će Radnički imati adekvatnu zamenu za Vasilija Đurića, koji je karijeru nastavio u Rumuniji. Evandro, poznat po svom iskustvu u srpskom fudbalu, prethodno je igrao za Proleter iz Novog Sada, kao i za sam Radnički, gde je ostavio značajan trag.

Ovaj 27-godišnji krilni igrač, koji se može koristiti i kao "lažna devetka" poput Vidosavljevića, bivši je reprezentativac Brazila u uzrastu do 20 godina. Njegove tehničke veštine i odlične driblerske sposobnosti učinile su ga jednim od najistaknutijih igrača u ligi.

Evandro je nedavno potpisao dvogodišnji ugovor sa Radničkim, nakon što je prethodne sezone igrao za brazilske klubove ABC i Nautiko. Njegov povratak svakako će doneti dodatnu energiju i kreativnost ekipi koja teži novim uspesima.

Evandro je treće zvanično pojačanje Radničkog ove sezone. Pre njega, tim su ojačali golman Luka Lijeskić i levi bek Vukašin Bulatović. Očekuje se da će ove akvizicije značajno unaprediti performanse tima i pomoći im u borbi za vrh tabele.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu